nbgee12 berättar en mycket bisarr historia som kanske avslutat hans karriär.

Amerikanska spelaren gripen och avstängd för livet – stal hårddiskar

Nyligen fick nbgee12 sin avstängning från ESL & Faceit lyft. Nu är den tillbaks igen.

Dust2.us bekräftar genom flera källor att Adam "nbgee12" Zanzoul, som tidigare spelat med Elevate-kärnan, blev gripen av polis och avstängd för livet från ESL:s turneringar och Faceit den 31:a maj. Detta efter att han medvetet tagit sig in på ett avstängt område under IEM Dallas och stal SSD-hårddiskar som användes för att förvara spelarnas spelinställningar.

Det är inte första gången 19-åringen är avstängd. För bara två månader sedan lyftes hans tidigare permanenta avstängning för att ha kringgått en tidigare avstängning. Nu är han återigen avstängd på grund av stölden, som utöver Dust2.us källor också bekräftades då nbgee12 märkligt nog besökte Collin "CoJoMo" Morens Twitch-stream och öppet diskuterade händelsen.

nbgee12 erkänner här att han tog sig in på en plats han inte skulle ha varit på och stal SSD:er som tillhörde Jake "Stewie2K" Yip, Nikola "NiKo" Kovač och Guy "NertZ" Iluz ur en hög av diskar. Han tog sedan med dem till sitt hotellrum, som låg precis intill arenan. Detta ska ha hänt klockan fyra på natten då han samtalade med en okänd grupp människor på Discord.

Kort därefter berättar han att han greps av polisen i Dallas efter ESL såg honom på deras övervakningskameror. ESL valde att inte väcka åtal och han var därför fri att gå, men omvandlade istället hans pågående fem år långa avstängning till en permanent avstängning.

I en kommentar till Dust2.us påstår nbgee12 att han var påverkad av marijuana under tiden och trodde det var ett betydligt mindre brott än vad det var. "Ord kan inte förklara hur förödmjukande och nedstämmande detta har varit. Jag är genuint äcklad av mitt beteende och är besluten om att lära mig av händelsen."

Läs även

#1(Med 0 svar)
6 juni 2024 kl 13:40
CelahiR
Usch så tråkigt, den ungdomen behöver vägledning
#2(Med 0 svar)
7 juni 2024 kl 13:28
Darcuz
Hur i helvete tänker människan
Du måste vara inloggad för att kommentera.