Sponsrat: Köp Imperial-spelare och CYPHER på eNDX!

Ett nytt släpp av spelare ger användare fler spelare att investera i.

Detta är en sponsrad artikel som hjälper Dust2.se att fortsätta leverera gratis innehåll och underhållning.

På fantasy-plattformen eNDX fortsätter utvecklingen gå framåt. Den skarpögde användaren har kanske märkt under tidigare veckor att fler och fler spelare släpps på plattformen med tiden. Nu senast lanserades enspelare som för många är en favorit – Bleed-spelaren Cai "CYPHER" Watson. eNDX har också nyligen slutit avtal med brasilianska Imperial och deras fem spelare kommer snart finnas tillgängliga att investera i.

I samband med släppet har en hel del förändrats på marknaden. I vår egen klan har en ny användare tagit ledningen delvis tack vare den nya möjligheten. Användaren "fish" har investerat stort i CYPHER och 60% av deras totala investeringar består nu av andelar i britten. Tack vare detta stormar de till ledningen med 184% vinst.

Resten av klanen har också gått uppåt. Klanens medlemmar har en genomsnittlig vinst på 44.72%, vilket innebär att vi ligger bättre till än de flesta Dust2-klaner. Framför allt ligger vi före vår danska systersajt, vilket såklart glädjer oss alla. Ökningen beror sannolikt på att flera spelare investerat i just CYPHER som sedan aktiesläppet gått upp i värde med 73%.

Registrera dig här och gå med i vår klan med vår länk för att få 10 gratis e$ att spela för! Se sedan också till att visa våra systersajter, inte minst den danska, att Sverige är fortsatt bäst på Counter-Strike.

Registrera dig här

Gå med i vår klan

Exakt hur funkar då eNDX? Spelet fungerar lite som en aktiemarknad med "e$" som valuta. För att vinna måste man köpa lågt och sälja högt, då spelarnas värde fluktuerar med hur bra de spelar. Vinnaren är helt enkelt den som tjänar mest pengar på sin handel.

På eNDX handlar spelare med varandra och tävlar med sin kunskap om spelet och spelarna. Sidan erbjuder 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti på alla insättningar över 250 dollar. eNDX säkerställer också en rolig och vänlig miljö genom att sätta låga insättningsgränser för dess användare.

Du måste vara över 18 år för att delta.

Läs även

#1(Med 0 svar)
19 april 2024 kl 17:17
Darcuz
Nämen sedär!
Du måste vara inloggad för att kommentera.